vrolijk museum
tags: 2016/ 2017/ art/ in opdracht
(NL) Vrolijk Museum

Vrolijk Museum\ Nieuweweg is een bijzonder een waardevol ouder en kind project dat ik samen met collega Tamara Hofman heb ontwikkelt voor Stichting de Vrolijkheid.

Het Vrolijk museum aan de Nieuweweg te Den Helder is op 21 december 2016 feestelijk geopend. Vanaf januari 2017 werken ouders en kinderen woonachtig binnen het AZC samen met professionele kunstenaars en Stichting de Vrolijkheid aan artistieke uitingen voor in het museum.

 


(EN)
Vrolijk Museum \ Nieuweweg is a valuable project for parents and children that I developed with Tamara Hofman for Stichting de Vrolijkheid. Vrolijk Museum at Nieuweweg in Den Helder opened the doors at December 21st, 2016. From January 2017, parents and children in a refugee camp work together with professional artists and Stichting de Vrolijkheid to make artistic work for in the museum.