gekkigheid
tags: 2015/ art/ Collage/ in opdracht
(NL) Silliness

Met als inspiratiebron de kunstenaar Pablo Picasso. Hebben de jonge vluchtelingen, kinderen en jongeren van het acz den Helder in samenwerking met Marlies_Valkering en de Vrolijkheid, kunstwerken vol gekkigheid ontwikkeld.

 

(De Vrolijkheid is een stichting die zich inzet in voor jonge vluchtelingen, kinderen en jongeren, in asielzoekerscentra in Nederland. Zij organiseert creatieve projecten waarin deze kinderen en jongeren hun verhaal kunnen doen, aan hun talenten uitdrukking kunnen geven en plezier beleven, zodat deze kinderen en jongeren wellicht op eigen kracht aan hun toekomst vorm kunnen geven).


(EN)
With inspiration from the artist Pablo Picasso. The young refugees, children and youth of the refugee centers at Den Helder developed artworks full of silliness. In collaboration with Marlies_Valkering and ‘de Vrolijkheid’. (‘De Vrolijkheid’ is a foundation dedicated to young refugees, children and young people in refugee centers in the Netherlands. It organizes creative projects in which these children and young people tell their story, to express their talents and have fun so that children and young people may be able to provide its own power to shape their future).