2-1
tags: 2015/ news
(NL) maries_valkering

marlies_valkering is een feit. Dat betekend dat ik inzetbaar ben voor het ontwikkelen en uitvoeren van lesmateriaal voor jouw school of opleiding, galerie, museum of buitenschoolse, stichting, …

Op dit moment ontwikkel ik materiaal voor de Vrolijkheid.

 

De Vrolijkheid is een stichting die zich inzet in voor jonge vluchtelingen, kinderen en jongeren, in asielzoekerscentra in Nederland. Zij organiseert creatieve projecten waarin deze kinderen en jongeren hun verhaal kunnen doen, aan hun talenten uitdrukking kunnen geven en plezier beleven, zodat deze kinderen en jongeren wellicht op eigen kracht aan hun toekomst vorm kunnen geven.


(EN)
marlies_valkering is a fact. That means that I am available to develop and perform teaching materials for your school or training, gallery, museum or school care, foundation or ... At this moment, I develop material for ‘de Vrolijkheid’. ‘De Vrolijkheid’ is a foundation dedicated to young refugees, children and young people in refugee centers in the Netherlands. It organizes creative projects in which these children and young people tell their story, to express their talents and have fun so that children and young people may be able to provide its own power to shape their future.