nes_web
tags: 2013/ art/ news/ photography
(NL) Abandoned barn

Ik ben een nieuw project gestart; ‘Abandoned barn’ – ‘verlaten schuur’.

In het weidse landschap van Nederland zijn tal van verlaten bouwwerken te vinden. Verborgen, eenzaam en alleen. Niet altijd ver van de bewoonde wereld, bijna onzichtbaar. De verlaten schuur laat denken over de grote, gekke chaos en structurele bouwwerken en het contrast in het landschap.

Ik ben opzoek deze bijzondere verlaten schuurtjes om deze vervolgens vast te leggen door ze te fotograferen en toe te voegen aan mijn project ‘Abandoned barn’. Weet jij een verlaten schuur? Je kunt het adres naar mij mailen.


(EN)
I started a new project, 'Abandoned barn'. In the landscape of the Netherlands you can found plenty of abandoned buildings Hidden and alone. Not always far from civilization but almost invisible. The abandoned barn lets think about the big, crazy chaos and structural buildings and the contrast in the landscape. I'm looking for this particular abandoned sheds to capture them and add those to my project 'Abandoned barn. Do you know an abandoned barn? please let me know.